Kaks kohta, kus me Hedvigiga kumbki enne ei olnud käinud, osutusid äärmiselt meeldivateks ja kauniteks!!! (no eks me ikka aimasime seda muidugi, sest vastasel juhul ei oleks julgenud ka publikut nendesse kohtadesse kutsuda…)

Eiverre kogunenud ligi 100-l kuulajal oli ka ilmselt saalis üsna palav meid kuulates, sest suhteliselt väikeses mõisasaalis musitseerida oli küll nii palav et kitarristil higi tilkus pillile :) Aga eks seda on varemgi ette tulnud, see selleks.

Mõis on väga ilusasti restaureeritud, säilitades palju vana ja vaatamisväärset. Ühes söögitoas on huvitavad idamaised seinamaalingud.

Hedvig Eiveres

Hedvig Eiveres elevandiga

Ja seal juhtus olema ka ilus vana klaver, mida Hedvig (kuulajate üllatuseks?) ka seal mängis. Hedvig muuseas mängib väga hästi klaverit ja ma loodan, et ta hakkab üha rohkem ka kontserdikuulajatele seda mängu pakkuma ;)

Hedvig Eiveres klaveriga

Hedvig Eiveres klaveriga

Tõstamaale sõites avastasime ka enda jaoks uue tükikese Eestimaast. Tee Pärnust Tõstamaale on ilus ja soovitan kõigil sealt läbi sõita kui olete teel Pärnust Virtsu…, näiteks kui sõidate 26. juulil meie “Armastuslaulude” viimasele kontserdile Pädastesse, Muhumaale! Minge sealt mõisast siis läbi ja tervitage majarahvast ka meie poolt. Tõstamaa mõisas teguseb muide ka kool. Sedapuhku juhtus kontserdil nii, et esinejad hakkasid hoopis publikut pildistama :)

Tõstamaa kontserdi publik

Tõstamaa kontserdi publik.

Selline pilt avanes siis mulle ja Hedvigile! Aitäh Teile!!!

PS.: Pildil on näha ka paari mikrofoni, nii et loodan peagi siia lisada ka väikese helikatke kontsertõhtust…

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Selle looga alustame neid kontserte ja see on Hedvigi lugu “Pühendus.”

Andre