Andre Maaker "Puudutus". Haapsalu kuursaal, 23. juuli 2014

Andre Maaker “Puudutus”. Haapsalu kuursaal, 23. juuli 2014

Haapsalu kuursaalis püstitasime publikurekordi! Natuke hirm oli ka meie pisikesel kontsertkorraldusduol, et kuidas rahvas ära mahub ja kas kõikidele jätkub toole ja laudu! Haapsalu kuursaalis oli jälle täiesti erinev kontsert, kuursaali suurus ja heli kaja, samuti see, et esineja on kõrgel laval, tekitavad kohe uue situatsiooni, aga meeldiva siiski! Suvisemat kontserdipaika on raske ette kujutada – avara ja heleda saali akende taga paistab meri…Harukordne juhus oli see, et saime välja hõigata kahe loo autori – Maian Kärmase, kes istus publiku hulgas.

Hedvig Hanson "Puudutus". Haapsalu kuursaal, 23. juuli 2014

Hedvig Hanson “Puudutus”. Haapsalu kuursaal, 23. juuli 2014

Aplausid olid valjud ja kestvad, peale viimast lugu tõusis publik püsti, laulsime koos “Kui on meri hülgehall”, koori müha oli kandev ja kaunis. Publik kinkis mulle laulu tagasi! Olin pisarateni liigutatud.
Maagiline hetk, mis loodetavasti kajab nii meie kui publiku südametes kaua.
Oli noori, oli vanemaid, oli lapsi….ja üks koer! Ettekandjadki tegid pausi ja kuulasid. Just niisugune peabki üks kontsert olema. Hingest hinge. Tundsime Andrega, et andsime endast 100 protsenti, rohkem ei oskaks.
Kaks konserti veel, täna Anija mõisas, homme Tõstamaal.