Hedvig Hanson ja Andre Maaker "Puudutus". Cantervilla loss, 15. juuli 2014

Hedvig Hanson ja Andre Maaker “Puudutus”. Cantervilla loss, 15. juuli 2014

Meie jaoks oli kontsert Cantervillas nagu ikka, selle vahega, et olime sattunud kohta, kus oli palju lapsi, lähedalasuva mängumaa tõttu. Lapsed on ikka rõõmsad, uudishimulikud ja eriti tore, kui nad tunnevad huvi muusika vastu. Andre mängis neile enne konserti tuntud teemasid: Lotte lugu, Lammas Shaun’i teemat, “Kes elab metsa sees” ja “Põdramaja” – kõik laulud tunti muidugi ära. Ka kontserdi ajal jätkus laste kilkeid ja Tõnu Kõrvitsa “Puudutus” sai ka lastelauluga puudutatud. Pärast kontserti ütles üks tüdruk Andrele, et mängumaal juhtus päeval basseinis kole õnnetus ühe 5-aastase poisiga.Tagasiteel lugesime uudiseid. Pidime sõprade juures Põlvamaal ööbima, kuid keerasime otsa ringi, et koju minna. See puudutas meid valusalt. Andre arvas, et ehk oli sellel paigal just meie kontserti vaja… eks taolised õnnetused panevad meid mõtlema ja loodetavasti õpetavad olema tänulikud ning hoidma üksteist rohkem. Elu on habras. Muusika lohutab. Täna oleme Vihulas. Olge liikluses ettevaatlikud ja ärge jätke lapsi järelvalveta!

Hedvig Hanson ja Andre Maaker "Puudutus". Cantervilla loss, 15. juuli 2014

Hedvig Hanson ja Andre Maaker “Puudutus”. Cantervilla loss, 15. juuli 2014